StudioTrax Forums  

Go Back   StudioTrax Forums > Software Recording Forums > CUBASE/Wavelab Forums
StudioTrax Home Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

CUBASE/Wavelab Forums Discussion area for users of Steinberg's CuBase and Wavelab Programs.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 6th, 2008, 05:47 PM
Cyndie's Avatar
Cyndie Cyndie is offline
Inactive Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: texas
Posts: 37
Default Converting from .lso (logic) to Cubase

Cleaning house...I found a bunch of sequences I did in emagic (logic audio) I don't have that anymore..my dongle broke and they went to a totally apple format. I have Cubase 4....does anyone know of a conversion program to go from lso to mid or something compatible with Cubase?
__________________


World greatest self taught incompetent

Be blessed and be a blessing.

Cubase 4 (when it works) /Sibelius 5/Tascam FW-1884/ Windows XP/ Dell Dimension 2400 with added ram/QSR/Roland XV-88/Studio Technica mic/
Reply With Quote
  #2  
Old October 6th, 2008, 06:33 PM
Sid Chigger's Avatar
Sid Chigger Sid Chigger is offline
Grand Master Contributor
Moderator
 
Join Date: Dec 2003
Location: Brentwood, Tennessee, USA.
Posts: 6,089
Default Re: Converting from .lso (logic) to Cubase

I'm not aware of any conversion, Cyndie and a google search turned up nothing.. Anyway to get another copy of emagic just to export the sequences as .mid files??
__________________
i7 970, 12gb, UAD2 Quad x2, FF800, Cubase 7, WaveLab 7

Chigger Tracks
Reply With Quote
  #3  
Old October 6th, 2008, 07:22 PM
Cyndie's Avatar
Cyndie Cyndie is offline
Inactive Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: texas
Posts: 37
Default Re: Converting from .lso (logic) to Cubase

The Logic I had was back in the late 90's. So it would be a very old version of Logic (maybe Logic 3 or logic gold sticks in my head). You'd think 10+ years later that one would be a freebie somewhere. I searched and did not find any sites that had it. Do you know of a place?

Also...you're the Cubase guy....do you know of a program that will import cubasis .arr and .all to Cubase 4. I was amazed to see that there was no way to import straight into C4 with those as they are (I think) the same company.

That's what I get for not saving as midi files. (of course when logic went down I wasn't expecting it to and was unprepared.) Cubasis was back earlier then Logic for me. I might have a program that will work for that if it will function in XP.
__________________


World greatest self taught incompetent

Be blessed and be a blessing.

Cubase 4 (when it works) /Sibelius 5/Tascam FW-1884/ Windows XP/ Dell Dimension 2400 with added ram/QSR/Roland XV-88/Studio Technica mic/
Reply With Quote
  #4  
Old October 6th, 2008, 07:32 PM
Sid Chigger's Avatar
Sid Chigger Sid Chigger is offline
Grand Master Contributor
Moderator
 
Join Date: Dec 2003
Location: Brentwood, Tennessee, USA.
Posts: 6,089
Default Re: Converting from .lso (logic) to Cubase

I am A cubase guy, not THE cubase guy.. LOLOL..

Cubase 4 will only open .cpr or .npr (nuendo) or .seq (sequel) files..

I think Cubase SX3 will open a .all type project if you have a copy of SX3. Your license for C4 includes SX3 I believe..

A quick look at Americas SuperMall - Ebay yielded some hits.

Click here
__________________
i7 970, 12gb, UAD2 Quad x2, FF800, Cubase 7, WaveLab 7

Chigger Tracks
Reply With Quote
  #5  
Old October 6th, 2008, 07:59 PM
Cyndie's Avatar
Cyndie Cyndie is offline
Inactive Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: texas
Posts: 37
Default Re: Converting from .lso (logic) to Cubase

Ok there is one not to far from where I live...if I can afford it....

I have Cubase SE...that might work.
__________________


World greatest self taught incompetent

Be blessed and be a blessing.

Cubase 4 (when it works) /Sibelius 5/Tascam FW-1884/ Windows XP/ Dell Dimension 2400 with added ram/QSR/Roland XV-88/Studio Technica mic/
Reply With Quote
  #6  
Old October 6th, 2008, 08:54 PM
Sid Chigger's Avatar
Sid Chigger Sid Chigger is offline
Grand Master Contributor
Moderator
 
Join Date: Dec 2003
Location: Brentwood, Tennessee, USA.
Posts: 6,089
Default Re: Converting from .lso (logic) to Cubase

In looking at the SE manual, looks like you're good to open .arr and/or .all file types! YAY!
__________________
i7 970, 12gb, UAD2 Quad x2, FF800, Cubase 7, WaveLab 7

Chigger Tracks
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © StudioTrax.Net 2001-2017