Results 1 to 6 of 6

Thread: Wavelab LE 7 installation probs

  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada.
    Posts
    5,541

    Default Wavelab LE 7 installation probs

    So, I got a Zoom recorder and Wavelab LE 7 came with it. I installed it (Windows 7 64-bit) but when I try to run it I'm getting an error...

    Application 'WaveLab LE' has caused the following error:

    DCOM connection to program 'Synsopos.exe' failed.
    Error:Unspecified error
    I've Googled and frankly I don't understand the suggested solutions because they don't match the Windows 7 control panels.

    Any suggestions?
    Mix Opinions and Audio Mastering by iqi616 http://iqi616.com

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    3,323

    Default Re: Wavelab LE 7 installation probs

    Try contacting Steinberg support. The last time I interacted with Steinberg support they were fast and solved the problem quickly...

    http://www.steinberg.net/en/support.html

    Hope you get it cleared up.

    GG
    Producer / Engineer - Anvil Records

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada.
    Posts
    5,541

    Default Re: Wavelab LE 7 installation probs

    Thanks, I'll give them a try.

    It shows how so many organizations are training us to not bother contacting their support team.
    Mix Opinions and Audio Mastering by iqi616 http://iqi616.com

  4. #4
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Brentwood, Tennessee, USA.
    Posts
    6,104

    Default Re: Wavelab LE 7 installation probs

    Does WL LE require a dongle for the License, Mike? That error looks like it's related to the eLicenser...
    i7 970, 12gb, UAD2 Quad x2, FF800, Cubase 7, WaveLab 7

    Chigger Tracks

  5. #5
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada.
    Posts
    5,541

    Default Re: Wavelab LE 7 installation probs

    Hi Sid, it doesn't need the dongle for the LE version but the problem was indeed the eLicenser. I downloaded the latest eLicencer and it seems to have fixed the issue.
    Mix Opinions and Audio Mastering by iqi616 http://iqi616.com

  6. #6
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Brentwood, Tennessee, USA.
    Posts
    6,104

    Default Re: Wavelab LE 7 installation probs

    Cool!
    i7 970, 12gb, UAD2 Quad x2, FF800, Cubase 7, WaveLab 7

    Chigger Tracks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •